france

(FOTO) BREAKING NEWS// Un nou atac terorist a avut loc chiar de Ziua Națională a Franței

Beatrice Dornean

Zeci de morți la Nisa, după ce un camion a intrat în mulțimea ce așteptau focurile de artificii. Camionul era unul frigorific și martorii spun că a intrat în mulțime cu 60-70 de km la oră.
Parchetul (*instituție judiciară specială care are dreptul să exercite acțiuni penale) din Nisa vorbește de 60 de morți care și-ar fi pierdut viața atunci când camionul a intrat în mulțime. „Erau mii de persoane la plimbare cu copii. E un carnaj”, au povestit martori oculari citați de presa franceză.

Taximetrele evacuează gratis oamenii care se află la fața lcoului. Potrivit poliției, ar fi în curs și o luare de ostatici într-un hotel. Ocupanții camionului ar fi deschis focul asupra mulțimii înainte ca șoferul să fie împușcat de forțele de ordine. Un presupus complice ar fi reușit să fugă, scrie Le Parisien.

Primarul din Nisa a menționat „zeci de morți”, dar încă nu a fost comunicat un bilanț oficial. La fața locului a fost desfășurat un amplu dispozitiv de securitate iar locuitorilor li s-a cerut să rămână în case. Oamenii legii din Nisa spus ca e posibil să fi fost vorba despreun atentat terorist, scrie www.digi24.ro

Vă atenționăm că urmează imagini șocante.
france

france

france

france

france

 

 

france

france

france

france

france

france

france

Știrea se actualizează

*Imaginile au fost preluate de pe un site de socializare