(FOTO) Directoarea Institutului Cultural Român „Mihai Eminescu”, Monica Babuc, decorată de Academia de Științe a Moldovei

Ala Găină

Directoarea Institutului Cultural Român „Mihai Eminescu”, Monica Babuc, a fost decorată de Academia de Științe a Moldovei cu medalia „Nicolae Milescu Spătarul”, cu ocazia Zilei Academiei, sărbătorită la 12 iunie.

Într-un mesaj pe facebook, Monica Babuc a adus mulțumiri Președintelui ASM, academicianului Ion Tighineanu și Prezidiului ASM, precum și secretarului științific Liliana Condraticov pentru aprecierea primită.

„Contează mai puțin, spunea celebrul Ray Bradbury, ce anume facem în viață și unde muncim, ceea ce contează cu adevărat este ca toate lucrurile cu care avem tangențe în acest proces să se schimbe câtuși de puțin, iar schimbarea să fie în bine! Aceasta este diferența esențială dintre o persoană care tunde iarba și un horticultor îndragostit de ceea ce face! 

Am iubit și iubesc enorm munca și oamenii cu care am lucrat si sper sa fi fost si eu mai aproape de profilul horticultorului în parcursul meu omenesc și profesional!”, a scris Monica Babuc pe facebook.