Chisinau Suceava

FOTO/ Eveniment istoric: Municipiul Chișinău s-a înfrățit cu Suceava

Redacția Liber TV

Acordul de înfrățire cu primarul Ion Lungu a fost semnat de primarul Chișinăului, Ion Ceban. 

Potrivit acestuia, acordul prevede consolidarea relațiilor de cooperare și promovare în comun a unor proiecte de dezvoltare comercial-economică între orașe, de obținere a finanțărilor pentru derularea unor programe privind protecția mediului, serviciilor edilitare, precum și organizarea schimburilor de experiență și bune practici în domeniul medical, în scopul familiarizării reciproce cu noile tehnologii în sfera proceselor de diagnosticare și tratament.

Relațiile dintre Chișinău și Suceava s-au dezvoltat și consolidat prin organizarea vizitelor oficiale, asigurarea comunicării și a schimbului de informații cu scopul de a îmbunătăți activitatea și serviciile oferite de administrația publică locală.

Chisinau Suceava

Prin semnarea Acordului de înfrățire dintre Chișinău și Suceava, se propune intensificarea schimbului de experiență în domeniul de învățământ, cultură, sport și turism care vor contribui la dezvoltarea durabilă a orașelor. Primăria Chișinău are o colaborare frumoasă și cu județul Suceava. În acest an am semnat și un Acord cu conducerea Județului”, a scris Ceban pe Facebook. 
Chisinau Suceava