(FOTO) În satul Piatra, au fost finalizate lucrările de construcție a estradei de vară și de reamenajare a parcului

Adrian Sirbu

Recent, în satul Piatra din raionul Orhei au fost finalizate lucrările de construcție a estradei de vară și de reamenajare a parcului – un eveniment multașteptat de către săteni.

Lucrările au fost planificate în strategia de dezvoltare a raionului Orhei.

„Proiectul este mai mult decât un loc pentru organizarea evenimentelor culturale, este un simbol al angajamentului nostru de a dezvolta satul Piatra. Astăzi, confirmăm dorința de a continua faptele frumoase pentru localitatea Dumneavoastră, care să vă facă viața mai confortabilă, care să vă redea speranța într-un viitor prosper și stabil. Ne dorim să vă știm fericiți, și vom face tot posibilul ca să trăiți din plin acest sentiment de bucurie și împlinire. Vă iubim”, a menționat Ilan Șor.

Acum, localnicii au și mai multe posibilități de a petrece timpul liber împreună cu familiile lor și de a sărbători evenimentele importante ale satului Piatra.

Deputata Marina Tauber le-a mulțumit sătenilor pentru susținere, și le-a împărtășit intențiile frumoase pe care, întreaga echipă a lui Ilan Șor, le are față de satul Piatra.

“Susținerea Dumneavoastră ne-a permis să facem proiecte frumoase pentru satul Piatra. Aceasta este cea mai bună dovadă că echipa noastră, în frunte cu Ilan Șor, vă este alături în fiecare zi, nu doar înainte de alegeri. Vă suntem recunoscători pentru încrederea investită și cooperarea eficientă. În ciuda obstacolelor create de regimul Sandu-PAS, să știți că noi vom rămâne alături de Dumneavoastră, și vom continua să îmbunătățim infrastructura a satului Piatra și condițiile de trai”, a relatat Marina Tauber.

Potrivit primarului satului Piatra, Radu Bușilă, inaugurarea estradei de vară și a parcului este un exemplu al eforturilor comune de a îmbunătăți viața oamenilor și de a promova cultura.

“Inaugurarea acestui proiect este un moment important pentru comunitatea noastră. Pentru că aici, pe această estradă, vom marca cele mai importante evenimente culturale, aici ne vom aduna, de la mic la mare, pentru a ne bucura de un recital poetic sau muzical, de a sărbători Hramul, zilele naționale, pentru a petrece frumos timpul alături de cei dragi și a împărtăși emoții frumoase”, a spus Radu Bușilă.

În cadrul evenimentului de inaugurare, copiii au avut parte de o distracție pe cinste  din partea animatorilor haioși. În același timp, adulții s-au delectat cu un recital muzical susținut de îndrăgita interpretă Doinița Gherman.