(FOTO) Mitropolia Basarabiei îndeamnă credincioșii să se alăture Campaniei „Masa Bucuriei”, lansată de Misiunea Socială „Diaconia”

Ala Găină

Mitropolia Basarabiei vine cu un apel către toți oameni de bună credință să se alăture Campaniei „Masa Bucuriei”, desfășurată și în acest an, în preajma Sfintelor Sărbători de Paști, de Misiunea Socială „Diaconia”. În această perioadă, când ne pregătim trupește și sufletește să întâmpinăm marea sărbătoare a Învierii Domnului, nu e nimic mai înălțător decât să faci milostenie și să dăruiești bucurie și compasiune oamenilor lipsiți de ajutor.

„Masa Bucuriei” este unul dintre cele mai frumoase proiecte sociale, deoarece încurajează lumea să doneze hrană, care ajunge apoi la bătrâni rămași singuri, care cu greu își permit o masă caldă, sau și la familii nevoiașe, care îndură lipsuri.

Tradițional, campania „Masa Bucuriei” culminează cu o amplă colectă națională de produse alimentare în sâmbăta Floriilor. Aceasta implică sute de voluntari din toată țara, atât în procesul de colectare a donațiilor, cât și în sortarea și distribuția acestora.

În acest an, evenimentul va fi organizat la 𝟐𝟕 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞 𝐢̂𝐧 𝐂𝐡𝐢𝐬̦𝐢𝐧𝐚̆𝐮 𝐬̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐚𝐥𝐭𝐞 𝐜𝐢𝐫𝐜𝐚 𝟐𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢. Sloganul campaniei este „Donația ta poate umple farfuria unui flămând!”

Mitropolia Basarabiei, prin mijlocirea Înaltpreasfințitului Părinte Petru, și a celor doi episcopi eparhioți, binecuvântează astfel de acțiuni și îndeamnă întreg clerul și comunitățile de credincioși să se implice activ, astfel încât de aceste frumoase acte de binefacere să se bucure cât mai multă lume.

Pentru mai multe informații despre campanie și despre modul în care vă puteți implica, accesați site-ul www.DIACONIA.md