Orășelul copilăriei  Orhei

(foto) Orășelul copilăriei a prins viață în Parcul Ivanos din Orhei! Micuții au savurat peste 10 mii de înghețate gratis

Cristina Parpalov

Tonul petrecerii a fost dat de o defilare cu păpuși. Totodată,  tarabele cu dulciuri i-au încântat pe micuți iar ele au fost pe măsura așteptărilor lor. Mai mult, copilașii și părinții au beneficiat de un concert grandios cu Iuliana Beregoi, trupe de dans, trupa Dulce Band și multe alte ansambluri de copii.

În cadrul evenimentului de amploare, la dispoziția primarului Ilan Șor, au fos oferite gratuit copiilor peste 10 mii de înghețate.

Cu ocazia sărbătorii, Primarul de Orhei a transmis un mesaj de felicitare (prin intermediul avocaților)

„Cu toții am fost cândva copii și, undeva în adâncul sufletului, coplăria continuă să trăiască în fiecare dintre noi. Copilăria este perioada în care nu facem distincție de naționalitate, în care nu avem profesie și nu suntem mânioși. Să nu ne grăbim să creștem: uneori avem nevoie de puritatea și credulitatea copiilor.

Iubiți copii ai Orheiului! În calitate de primar de Orhei, este de datoria mea să depun tot efortul necesar pentru a vă face viața mai frumoasă. Voi face tot posibilul ca zâmbetul de pe fața voastră să apară tot mai des.

Vă iubesc foarte mult!”