f

DE ULTIMĂ ORĂ

ÎNGRIJORĂTOR! Tariful la gaz s-ar putea majora la 15 lei 58 de bani pentru un metru cub

Moldovagaz cere majorarea tarifului la gaz de la 10 lei și 19 bani fără TVA (ceea ce constituie 11 lei cu TVA inclus) pentru un metru cub de gaze naturale la 14 lei 43 de bani, ceea ce constituie 15 lei și 58 de bani cu TVA inclus. O decizie în acest sens va fi luată astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Mai multe

Dumitru Hajdău

(FOTO) Patriotul Dumitru Hajdău a fost petrecut pe ultimul drum în satul său de baștină

09-01-2022 15:24

Unionistul Dumitru Hajdău, care s-a stins din viață la începutul acestei săptămâni, a fost condus astăzi pe ultimul drum în localitatea sa de baștină din raionul Cahul. O mulțime de prieteni, rude, dar și consăteni au venit să-și ia rămas-bun de la marele patriot.

La înmormântare a fost prezent și liderul AUR din Republica Moldova, Vlad Bilețchi.
Dumitru Hajdău

Dumitru Hajdău
Dumitru Hajdău

Dumitru Hajdău

Dumitru Hajdău s-a stins din viață la vârsta de 63 de ani în Italia, țara în care s-a stabilit cu traiul timp de mai mulți ani. Acesta fusese internat în spital, însă ultimul test a arătat că s-a vindecat de COVID-19.

Dumitru Hajdău

Dumitru Hajdău a fost unul dintre cel mai activ activist civic și unionist, făcând parte din Asociația „UNIREA-MILANO”. De fiecare dată, a susținut activitățile unioniste și era de nelipsit la fiecare eveniment patriotic.

Dumitru Hajdău