(FOTO) Unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți duhovnici din România, Constantin Necula, a vizitat biserica din satul Ciucur Mingir

Ala Găină

Unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți duhovnici din România, Constantin Necula, a efectuat o vizită în Republica Moldova. Părintele profesor a slujit astăzi împreună cu Preasfințitul Veniamin, Episcopul Basarabiei de Sud, la biserica din satul Ciucur Mingir, raionul Cimișlia, se arată într-un comunicat al Episcopiei din cadrul Mitropoliei Basarabiei, transmite Ziua.md.

Credincioșii din parohia Ciucur Mingir, Protopopiatul Cimișlia, au avut bucuria ca, în această duminică, sa aibă ca oaspete la Sfânta Liturghie, oficiată de Preasfințitul Veniamin, pe părintele profesor Constantin Necula, un misionar al zilelor noastre, care le-a adus speranța că osteneala lor va fi răsplătită de Domnul, așa cum a răsplătit și pe apostoli”, se spune în mesajul postat pe pagina oficială a Episcopiei Basarabiei de Sud.

Părintele Constantin Necula este unul dintre cei îndrăgiți preoți ortodocși ai vremurilor noastre. Prin intermediul predicilor sale, al cărților, al conferințelor pe care le susține și prin participarea la diverse emisiuni și rubrici difuzate la televiziune, la radio și în online, acesta a ajuns la sufletele oamenilor de toate vârstele, ortodocși – dar nu numai – din țară și din străinătate.