Ideideafaceri

Idei de afaceri? Participă la concursul „Cea mai bună idee inovațională” și câștigă premii de mii de lei

Cristina Parpalov

Scopul acestui concurs este de a susține și promova ideile tinerilor care doresc să-și deschidă propria afacere, astfel contribuind la dezvoltarea social-economică a țării, precum și la identificarea celei mai viabile idei de afacere în domeniul inovațiilor.

Concursul include trei etape: prezentarea de către participant a ideii de afacere în fața comisiei de experți; evaluarea dosarelor depuse; ceremonia de premiere.

Toți doritorii de a se înscrie la concurs, sunt invitați să depună următoarele documente:

#cerere-tip de participare;
#descrierea planului de afaceri conform criteriilor de prezentare.

Evaluarea se efectuează inclusiv în baza prezentării ideii inovaționale in fața Comisiei de evaluare de către autorul/autorii proiectului. Participanții trebuie să respecte termenul limită de prezentare a dosarelor.

La solicitarea organizatorilor, participanții trebuie să prezinte acte oficiale sau alte dovezi care să demonstreze veridicitatea informațiilor în concurs. În cazul depistării informației false sau plagiate, dosarele sunt excluse din concurs.

Câștigătorul concursului va obține premiul de 10 000 lei și va fi înscris automat în concursul proiectelor de transfer tehnologic,obținând șansa de a primi finanțare de 1 000 000 lei pentru implementarea ideii inovaționale de afacere, locul II – 7 mii lei; locul III – 5 mii lei; locul IV – 2 mii lei.

Dosarele de participare se vor depune personal ( str. Miorița 5, etajul 4, oficiul 409 ) sau pe adresa de email [email protected] până la 31 mai 2017.

Concursul este organizat de Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, Academia de Științe a Moldovei, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală și Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii. Acesta se va desfășura în perioada 15-16 iunie 2017, Academia de Științe a Moldovei, bd.Ștefan cel Mare și Sfânt 1.

Pentru mai multe detalii accesați www.aitt.md sau apelați numărul de telefon 022 88 25 65 // 022 88 25 68.