Gg

Igor Dodon, dat afară dintr-o biserică. Preot: „Satana nu are ce căuta aici”

Redacția Liber TV

Preotul Arsenie Ciobanu s-ar fi arătat foarte deranjat de prezența lui Dodon în Biserică, fapt care a dus la alungrea lui Dodon de acolo: „Eu de mai bine de zeci de ani slujăsc aici și sincer să vă spun, cum o intrat Dodon pe ușă, parcă ceva rece a trecut prin mine… pur și simplu nu-mi puteam continua slujba și am fost nevoit să apelez la enoriași să-l alungăm afară pe michiduță. Satana nu are ce căuta aici, eu sînt Preot și nu am nimic de făcut cu politica de aceea așa vrăjmași ca Dodon, care au dărâmat o țară întreagă, nu au ce căuta în Casa Domnului” – ne-a declarat Preotul după slujbă. 

Nici enoriașii prezenți la Slujbă nu s-au lăsat încântați de prezența politicianului și l-au ajutat pe Preot să-l alunge pe Dodon din Biserică, un sătean concretizând situația: „Păi știți, Dodon a intrat în Biserică cu vreo 3 bodygarz deieștia, cu un cameraman.. o început a se fotografia peste tot, pe la icoane, pe la sfeșnice, prin fața altarului.. nici nu puteai să stai în liniște să asculți slujba că ninormalul ista de om se băga înaintea ta și astupa tot acolo dinainte. Brava Părintelui, bine că l-a alungat afară să se învețe minte. Noi data viitoare nici în sat nu-l vom mai primi, o să stăm cu furcile”.

L-am contactat pe Igor Dodon pentru a ne comenta situația și pentru a afla punctul său de vedere dar ne-a răspuns purtătoarea sa de cuvânt care ne-a avertizat să-l lăsăm în pace pe Dodon și să nu-l mai, cităm, „scormolim atâta în fund pe unde merge și ce face”.

!!! Acest articol este un pamflet preluat de pe www.moldfy.com.