Kalinin

Igor Dodon iar ne-a mințit // Kalinin: Interdicțiilor de intrare în Federația Rusă le vor fi ridicate la doar două categorii de moldoveni

Vasile Cojocari

Dodon ne-a dus din nou in eroare,anunțul acestuia privind ridicarea interdicției moldovenilor pe teritoriul FR,este diferit de cel pe care l-au făcut autoritățile de la Moscova.

Alexandr Kalinin l-a corectat azi pe președintele RM,explicand prin intermediul unei postari pe YouTube că doar două categorii de moldoveni vor beneficia de „privilegiul” .
Este vorba de moldovenii care au încălcat regulile de ședere în Federația Rusă, indiferent de perioada în care s-a aflat în Rusia ilegal. A doua categorie ține de cetățenii care au două sau mai multe amenzi contravenționale. Cetățenii care au fost părăsit benevol sau prin decizia instanței Federația Rusă din motivul încălcării regulilor de ședere nu vor putea beneficia de amnistia migrațională. Cetățenii care se află în Centrul temporar de ședere și așteaptă decizia instanței cu privire la deportarea sa la fel nu vor putea solicita amnistia”, a declarat el.