Nokia 8

În România s-a lansat oficial Nokia 8! Află aici prețul și disponibilitatea!

Cristina Parpalov

Telefonul are ecranul de 5,3 inci, cu un raport ecran/corp foarte mic, de 70%, iar rezoluția este Quad HD. Sistemul de operare e Android 7, care va fi upgradat la Android 8.

Camera principală are 13 megapixeli, iar cea frontală are 13 megapixeli. Bateria e de 3.100 de miliamperi, capacitatea de stocare e de 64 de GB sau 128 de GB, iar memoria RAM e de 4 sau de 6 GB.

Primul smartphone care încorporează Nokia OZO Audio, prin care tehnologia exclusivistă folosită la Hollywood este accesibilă prin dispozitivul pe care îl dețineți  este Nokia 8!  OZO spațial 360° oferă o experienţă audio intensă pentru materialele video 4K  pe care le creați voi!

Nokia 8 introduce o premieră mondială care permite transmiterea livestream de video Dual-Sight către reţele sociale, precum Facebook şi YouTube. Prin Dual-Sight se afișează simultan imagini filmate atât prin camera frontală, cât și prin cea din spate, putându-se utiliza modul de afişare split screen, atât pentru fotografii, cât și pentru video.

Corpul monobloc subţire al smartphone-ului Nokia 8 de doar 4,6 mm la margini şi de doar 7,3 mm în centru – este construit cu precizie dintr-un singur bloc de aluminiu seria 6000, iar designul a fost rafinat cu ajutorul unui proces complex incluzând 40 de etape de prelucrare mecanică, electrochimică şi şlefuire.

Telefonul beneficiază de puternica platformă mobilă Qualcomm SnapdragonTM 835 care, securizat și actualizat asigură o performanță remarcabilă.