Încă două străzi din municipiul Orhei au fost reparate capital

Adrian Sirbu

Încă două străzi din municipiul Orhei au fost reparate capital. Într-o perioadă scurtă, au fost asfaltate, la standarde înalte, o stradă importantă din sectorul Lupoaica – strada Brașoveanu și strada „Fără nume”.

Astăzi, suntem bucuroși să vă prezentăm încă un obiect gatapentru exploatare în Orhei. De data aceasta, a doua viață a primit carosabilul de pe strada Mihai Brașoveanu, și, de asemenea, a fost asfaltată strada “Fără nume”. Pentru noi este important ca cetățenii să se simtă fericiți și confortabil la ei acasă. Orhei este cel mai frumos oraș din Moldova, chiar mai bun decât Capitala. Totul este frumos – parcuri, străzi, lacuri, OrheiLand. Aici se gândesc la oameni, dezvoltă infrastructura, implementează programe sociale, susțin familiile tinere, tinerii, ajută bătrânii”, a declarat Valerian Cristea, viceprimarul municipiului Orhei.

Lucrările de îmbunătățire sectorului Lupoaica, dar și a altor cartiere din oraș, nu sunt finalizate, a declarat președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu.

În acest cartier am început să facem drumuri încă din 2015. Iată, deja de 8 ani, o echipă de profesioniști, adevărați patrioți, modernizează orașul. Aceasta repară clădiri, școli, grădinițe, renovează străzile, așterne asfalt de cea mai bună calitate, care va dura 20-30 de ani. Mulțumim conducerii municipiului și serviciilor municipale, care implementează proiectul. Acesta întărește încrederea oamenilor în ziua de mâine”, a declarat Dinu Țurcanu.

Locuitorii sectorului sunt mulțumiți de faptul că două străzi au fost aduse în ordine.

Aceasta este, pur și simplu, minunat. Treptat, toate străzile din iubitul nostru Orhei devin un model pentru orașele din Moldova. Suntem mândri de orașul nostru și de oamenii care îl administrează. Este o mare fericire”, a spus un locuitor din Lupoaica.

Toată țara urmărește ceea ce se întâmplă la Orhei și în raionul Orhei, pentru că noi am devenit deja un exemplu, un model pentru toată lumea. Am demonstrat că și în condiții incredibil de dificile se poate de făcut fapte bune, se poate, pas cu pas, de restaurat orașul, să ajuți oamenii, să susții businessul. Noi nu putem fi opriți, pentru că lucrăm pentru Dumneavoastră, iar Dumneavoastră aveți încredere în noi. De aceea vom reuși”, a declarat Ilan Șor.