Incident la vânătoare: un bărbat s-ar fi împușcat accidental cu propria armă. Polițiștii examinează și alte versiuni

Ala Găină

Incident grav la vânătoare. Un bărbat de 34 de ani s-ar fi împușcat accidental în timpul unei vânători de mistreți, autorizată într-o pădure din apropierea localității Caracui din raionul Hâncești. Totul s-ar fi întâmplat în după-amiaza zilei de 14 ianuarie. Potrivit poliției, bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Raional Hîncești pentru îngrijiri medicale.

Preliminar, oamenii legii au stabilit că victima, împreună cu alte 16 persoane, au organizat o vânătoare de mistreți, autorizată pe un teren forestier din localitate. În baza actelor ridicate s-a stabilit că toți cei 17 bărbați sunt posesori legali de arme și dețin carnete de vânător.

Chiar dacă bărbatul rănit inițial a declarat că personal s-ar fi împușcat accidental, Poliția în comun cu procurorii examinează și alte versiuni. Victima este deja conștientă și urmează a fi audiată.

După incident toate armele au fost ridicate, iar două persoane au fost reținute.  Majoritatea participanților la respectiva vânătoare sunt în relații de rudenie.

Potrivit poliției, cazul a fost înregistrat și urmează a fi efectuate acțiuni procesuale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.