De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 2 ore

Îngrozitor! Un prunc de trei luni a decedat după ce a fost aruncat peste geam de tatăl său

Redacția Liber TV

O fetiță de trei luni a murit după ce ar fi fost aruncată de la etajul patru de către tatăl său. Potrivit poliției, un bărbat în vârstă de 28 de ani, de origine străină, a fost reținut fiind suspectat de comiterea omorului. 

În seară zilei de 4 iulie, în jurul orei 21:00, poliția a fost sesizată de către un trecător despre faptul că pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani a găsit un bebeluș decedat.

În cadrul cercetării, s-a stabilit că fetița de trei luni se afla acasă cu tatăl său, care, din motive necunoscute, ar fi aruncat-o la un moment dat de la etajul patru. În urma traumelor primite, micuța a decedat.

Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor. Angajații poliției de comun cu procurorul urmează să stabilească toate circumstanțele tragediei.