Județul Buzău alocă opt milioane de lei pentru reabilitarea scuarului Catedralei Mitropolitane din Chișinău

Redacția Liber TV

Consiliul Județean Buzău va aloca opt milioane de lei pentru mai multe proiecte de infrastructură, inclusiv reabilitarea scuarului Catedralei Mitropolitane din Chișinău. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu. 

Potrivit primarului municipiului Chișinău, Ion Ceban, printre proiectele care vor fi realizate cu asistența financiară din România se numără și reabilitarea scuarului Catedralei Mitropolitane.

„Am mulțumit președintelui Consiliului Județean Buzău, dar și consilierilor care au aprobat recent ajutorul financiar pentru municipiul Chișinău în valoare de 8 milioane de lei moldovenești. Este o a doua donație, după ce anterior de la Consiliul Județean Buzău au venit încă două milioane de lei, pe care le-am folosit la reabilitarea scuarului din str. N. Titulescu din sectorul Botanica”, a precizat Ceban pe pagina de Facebook.

Totodată, potrivit lui Ceban, în această primăvară, ar putea avea loc o ședință comună cu consilierii județeni din Buzău și preturile sectoarelor din capitală.