Mergi la conținut
De Ultimă Oră

Speranță pentru Ucraina! Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de 61 de miliarde pentru Ucraina

Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat, sâmbătă seară, d…

Actualizat acum 14 ore

La un pas de tragedie: un copil de 7 ani, internat în stare gravă la spital, după ce o poartă de fotbal a căzut peste el

Ala Găină

Un copil de 7 ani din raionul Sângerei este spitalizat în stare gravă la Institutul Mamei și Copilului din capitală, după ce a fost strivit de o poartă de fotbal. Anunțul a fost făcut de ministra Sănătății, Ala Nemerenco.

Către toate autoritățile publice locale, școlile și alte instituții în a căror administrare sunt terenurile sportive, inclusiv de fotbal.

Vă rugăm mult să realizați o verificare a siguranței instalării porților de fotbal, pentru a preveni accidentele grave, în special cu implicarea copiilor. 

Iarăși un copil în stare gravă de 7 anișori, spitalizat la Institutul Mamei și Copilului, peste care a căzut poarta de pe stadion. Da cât se mai poate?!”, se arată în mesajul scris de Ala Nemerenco pe pagina sa de facebook.

Pe 31 mai 2023, un minor de 15 ani a decedat după ce peste el a căzut o poartă de fotbal. Tragedia a avut loc pe un teren de fotbal din sectorul Ciocana. Adolescentul se afla cu alți minori pe terenul de fotbal când s-a agățat cu mâinile de poartă. Într-un moment, construcția a cedat și a căzut peste băiat. Minorul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu a supraviețuit.