Magie de iarnă la Orhei. Pe 23 decembrie se dă startul sărbătorilor de iarnă

Ala Găină

Pe 23 decembrie, la 16:00, la Orheiland,  universul de basm își deschide ușile pentru toți, de la mic la mare. Este inaugurat sezonul de iarnă la OrheiLand – parcul de distracții preferat de toată lumea, de la mic la mare. 

Organizatorii au pregătit pentru vizitatori un show de lumini, care vor acoperi cerul în culori vibrante și va lăsa impresii de neuitat. 

De asemenea, oaspeții vor putea admira prestații de gimnastică aeriană, numere grațioase de acrobație și momente amuzante cu clovni. 

Pentru cei care iubesc adrenalina, autoritățile au pregătit atracții cu loopings și căderi libere care îți taie respirația.

Marea vedetă va fi patinoarul imens, unde vizitatorii se vor putea bucura de patinajul pe gheață într-o atmosferă magică.

În parcul de distracții va avea loc și un concert – pe scenă vor evolua interpreți cunoscuți precum Mariana Mihăilă, Costi Burlacu și Cornelia Ștefăneț. Surpriza sserii va fi însă apariția interpretei Antonia și a legendarului Irakli, care vor încânta publicul cu hiturile lor de succes.

Toate acestea vor fi absolut GRATUITE pentru toată lumea.