De Ultimă Oră

ULTIMA ORĂ! Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială din 2024

Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială din 2024. Anunțul a fost făcut în cadrul unei declarații pe care a postat-o pe rețeaua X.  În schimb, un al…

Actualizat acum 11 ore

Marseli Mizerniuc, tânărul moldovean accidentat pe insula Bali, a murit

Adrian Sirbu

S-a stins din viață Marseli Mizerniuc, moldoveanul accidentat grav în Bali. Anunțul a fost făcut de reprezentanții platformei de caritate, care s-au ocupat de colectarea banilor pentru tânărul accidentat pe insulă. 

Tare îmi pare rău să vă anunț. Stop donații pentru Marseli. Nu a rezistat mititelul. Până la urmă el a decedat. (…) Noi am făcut tot posibilul. Condoleanțe părinților și tuturor prietenilor. Băiatul acesta a demonstrat că există prietenie adevărată. Eu nu am văzut niciodată ca un om să aibă atât de mulți prieteni și atâta implicare. (…) Băiatul acesta a unit o lume întreagă”, a comunicat reprezentanta platformei de caritate Svetlana Sainsus.

În accident a fost implicată și prietena tânărului. Cei doi se aflau în vacanță de câteva zile.

Potrivit descrierii de pe platforma de caritate, accidentul în care a fost implicat Marseli Mizerniuc a avut loc pe 20 februarie. În accident a fost implicată și prietena sa. În urma impactului, Marseli a ajuns în stare gravă la spital, cu fractura femurului stâng și sângerări pulmonare.

Se menționa că după cinci zile de tratament inadecvat, starea lui Marseli s-a agravat, descoperindu-se că suferă de disecție a aortei ascendente, o condiție medicală extrem de gravă, care afectează fluxul sanguin către creier. Potrivit sursei, tânărul moldovean necesită două intervenții chirurgicale complexe la inimă.