Nepotul unui general, bănuit că ar fi omorât un tânăr la Strășeni. Acesta ar fi fugit din țară

Redacția Liber TV

Feciorul ex-polițistului Ion Stratulat și nepotul generalului Nicolae Alexei ar fi bănuit în omorul de la Strășeni, potrivit deschide.md. Persoana ucisă ar fi fiul unui lider agricol de la Rezina.

Cei doi ar fi fost împreună la o petrecere. Mașina victimei, de model BMW X6, dar și pistolul acestuia, fără încărcător, au fost depistate de oamenii legii în proximitatea unei case din pădure, care ar aparține familiei fostului polițist Ion Stratulat, precizează sursa citată, cu referire la oameni din localitate. Aceștia au relatat că în locuință erau organizate frecvent petreceri zgomotoase.

Ultima petrecere ar fi început sâmbătă și a durat câteva zile. Conform deschide.md, se presupune că în urma unui conflict, feciorul lui Stratulat ar fi tras în victimă cu pistolul care îi aparținea, apoi ar fi îngropat cadavrul în pădure și ar fi părăsit țara.

Ion Stratulat este ginerele generalului Nicolae Alexei. În 2011, el a fost împușcat mortal la terasa unui restaurant din centrul Chișinăului de către fostul sportiv Ion Șoltoianu.

Poliția informa miercuri seara despre identificarea unui cadavru în pădurea de la Strășeni. În comunicat se preciza că victima a fost împușcată cu trei gloanțe în zona cutiei toracice, tânărul decedat fiind dat în căutare de mamă marți după-amiază.