Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii vin cu vești bune

Adrian Sirbu

Pentru prima dată după mai multe săptămâni, Florin Piersic, operat joi la genunchi, a reușit să se ridice în picioare. Iar medicii români anunță o îmbunătățire a indicatorilor biologici, semn că actorul își revine. Pericolul însă nu a trecut, scrie stirileprotv.ro.

Medicii vin cu vești mai bune legate de starea de sănătate a actorului. O nouă evaluare făcută sâmbătă de medicii de la Spitalul Foișor din București arată o îmbunătățire a indicatorilor biologici.

Florin Piersic este cooperant, mănâncă și bea lichide singur, iar vestea cea mai îmbucurătoare este că, după mai multe săptămâni, a reușit să se ridice în picioare, la marginea patului, cu ajutorul personalului medical.

Medicii spun, de asemenea, că Florin Piersic a început recuperarea medicală ca să-și recapete forța musculară, mobilitatea, și să se obișnuiască cu noua proteză de la genunchi.

Ministrul român al Sănătății a transmis că maestrul Florin Piersic este optimist și tratează situația într-o manieră pozitivă.

Deși semnele sunt bune, emoțiile nu au trecut. Și asta pentru că nu s-au scurs încă cele 72 de ore critice după operație, iar Florin Piersic trebuie să fie în continuare atent monitorizat, la terapie intensivă.