De Ultimă Oră

(VIDEO) Tensiuni în Orientul Mijlociu. Peste 300 de drone au fost lansate de Iran noaptea trecută asupra Israelului. Reacția comunității internaționale

Iranul a atacat Israelul cu peste 300 de drone și rachete, a anunțat armata israeliană, precizând că 99% dintre ele au fost interceptate și au existat d…

Actualizat acum 12 ore

Panou de schimb valutar

O casă de schimb valutar din capitală a fost jefuită

Ariadna Bulat

Femeia, în vârstă de 33 de ani, a fost luată prin surprindere de atacator fiind ameninţată cu moartea. De frică, acesta i-a predat individului mijloace financiare în sumă de 16 200 lei. Ulterior atacatorul a dispărut într-o direcţie necunoscută, iar casieriţa a solicitat intervenţia agenţilor de pază şi a poliţiştilor.

Poliţiştii sectorului Botanica din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au încătuşat individul şi au efectuat perchiziţii la domiciliul acestuia. Astfel, au constatat că acesta este consumator de droguri, de unde s-au ridicat seringi folosite şi alte recipiente cu urme specifice substanţelor narcotice. El a fost arestat pe un termen de 30 de zile şi este cercetat penal pentru tâlhărie, riscând o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 8 ani până la 10 ani. Totodată individul a declarat poliţiştilor, precum că banii sustraşi ar fi fost cheltuiţi în scopuri personale.

Poliţia Capitalei solicită cetăţenilor să alerteze imediat serviciul specializat 902, atunci când au devenit martorii unei infracţiuni sau contravenţie.