O estradă de vară modernă a fost inaugurată în satul Nicolaevca din raionul Florești

Adrian Sirbu

După o lună de lucrări, a fost inaugurat un nou obiect important în satul Nicolaevca, raionul Florești. Este vorba despre o estradă de vară, care va aduna localnicii într-un loc care le va permite să petreacă timpul distractiv, iar tradițiile culturale vor renaște pe această scenă nou amenajată. Totodată, a fost instalat pavaj calitativ, bănci, iluminat și chiar a avut loc înverzirea zonei prin sădirea tuielor și florilor.

Țin să mulțumesc echipei care a făcut posibilă realizarea acestui proiect în satul nostru. Că a fost realizat acest vis al nostru, al tuturor. Fie ca localitatea noastră să aibă parte și în continuare de susținerea unor oameni valoroși cum este echipă a domnului Ilan Șor”, a declarat primarul.

Primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu, care fost invitat la eveniment, a declarat că în pofida presiunilor guvernării Maiei Sandu și a PAS, echipa lui Ilan Șor va continua transformarea Moldovei.

Este o zi importantă pentru toți locuitorii, pentru că estrada de vară face ca de acum înainte, copiii din sat să aibă un loc unde să-și petreacă timpul. Ei trebuie să crească în confort. Ați văzut că datorită suportului lui Ilan Șor a fost construită această estradă, au fost asfaltate drumurile din localitate ș.a. Tot ceea ce se întâmplă astăzi cu acele persecuții din  partea Maiei Sandu și a PAS, nu ne vor face să cedăm. Noi vom merge înainte, în apărarea poporului, cu acele proiecte care să schimbe viața cetățenilor”, a declarat Verejanu.

La eveniment a luat cuvântul și politicianul și omul de afaceri Ilan Șor.

Dragi prieteni, eu sunt foarte bucuros că astăzi deschidem încă un proiect realizat. Pentru mine, Moldova dezvoltată nu înseamnă doar vorbe goale și promisiuni, dar proiecte concrete realizate. Din păcate, echipa noastră se confruntă cu presiuni din partea guvernării Sandu-PAS, dar noi vom continua să lucrăm pentru oameni. Eu sunt sigur, că împreună, cu echipa mea putem construi o Moldovă dezvoltată, iar în curând, noi vom demonstra asta”, a declarat filantropul.

Mai mult de 90% dintre drumurile din sat au fost asfaltate în doar trei săptămâni.  În total, aproximativ 15 kilometri de drum au fost complet reabilitați. Satul are acum un aspect modern și confortabil.