Vedetă pe Instagram

O mămică din capitală și-a transformat micuța în vedetă pe Instagram și are aproape 7000 de followeri

Cristina Parpalov

Mihaela a început să facă postări pe Instagram încă de când era însărcinată și după ce și-a botezat fetița, a decis că este gata să o arate lumii întregi. Inițial posta forografii obișnuite, nu se gândea la culori sau tematică, dar cu timpul a încercat să dea o nuanță profilului.

„Când eram însărcinată afirmam că niciodată nu îmi voi îmbrăca fetița în roz, chiar și cărucior am cumpărat de culoare mentol. Ca peste 6 luni să înțeleg că îmi place la nebunie rozul, dar anume roz pastelat și iepurașii care apar pe majoritatea pozelor și reprezintă tematica profilului”, a dezvăluit tânăra mămică.


Tatăl le susține în totalitate și mereu le admiră pozele.

Micuței Andreea îi place să se îmbrace în hăinuțe noi, pentru că crede că va merge undeva.

„Nu iubește deloc să o pozez, nu stă locului o secundă, nu vrea să mă ajute, fiecare poză reușită e una din 100”, a spus mama fetiței.

Andreea are aproape 7000 de followeri care o admiră zi de zi.

„Multe persoane câștigă bani cu ajutorul acestor bloguri, eu însă fac asta din plăcere. Este un blog de inspirație, de comunicare. Cei ce ne urmăresc o admiră pe Andreea. Am primit multe cadouri: bentițe, rochițe, jucării. Avem 6,6 mii de followeri și o dată ce numărul lor e în creștere, crește și dorința mea de a duce acest blog”, a menționat Mihaela.