Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale

Participă la Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale. Programul curpinde jocuri pentru orice preferințe

Cristina Parpalov

Programul taberei include o gamă foarte mare de jocuri intelectuale. Tinerii vor învăța și vor putea concura atât în competiții individuale, cât și de echipă. Totodată, vor participa la jocuri ce le vor testa cunoștințele, intuiția, logica, dar și capacitatea de a coopera cu alți tineri în diverse circumstanțe. Lista de activități include peste 30 de competiții și activități instructiv-distractive, de exemplu Ce? Unde? Când?, Brain Ring, Trivia Quiz, Match, Banalități, Licitație, jocuri cu elemente sportive și multe altele. Programul extins mai include și seri de cinema, concursuri umoristice, jocuri de societate și Mafia.

La Tabără vor veni cel puțin 48 de participanți cu vârsta cuprinsă între 15 și 20 de ani din Republica Moldova și România.

Dacă vrei să participi, completează până la data de 10 iunie un formular aici sau vezi mai multe detalii pe pagina oficială de facebook.

Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale este o organizație ne-guvernamentală care reprezintă interesele unei comunități de tineri inteligenți. Clubul există din anul 2000 și pe parcursul celor șaptesprezece ani de existență a reunit sute de elevi, studenți și tineri absolvenți în concursurile intelectuale organizate cu regularitate.