Pe 23 decembrie are loc deschiderea sezonului de iarnă la OrheiLand. Invitați speciali – Irakli Pirțhalava și Antonia

Adrian Sirbu

Pe 23 decembrie, la ora 16:00, va avea loc inaugurarea sărbătorilor de iarnă la OrheiLand.Parcul va găzdui diverse activități, inclusiv un patinoar grandios de 800 de metri, zone foto, reședința lui Moș Crăciun, animatori, circ, târgul de Crăciun și multe alte surprize.

Parcul de distracții OrheiLand este locul unde copiii și adulții se vor putea bucura de o varietate de atracții și activități. Patinoarul de 800 de metri va fi deschis pentru toți cei care doresc să se bucure de patinajul pe gheață. Spectacolul de circ va aduce magie și emoție în inimile celor prezenți, cu acrobații impresionante și numere de jonglerie. Zonele foto vor oferi oportunitatea de a crea amintiri de neuitat, iar reședința lui Moș Crăciun va fi locul perfect pentru ca cei mici să se întâlnească cu Moș Crăciun și să primească daruri.

Pe scenă vor evolua cei mai de vază artiști din Moldova, precum și invitați speciali de talie internațională. Printre aceștia se numără Irakli Pirțhalava, un cântăreț cunoscut pentru talentul său muzical și Antonia, o artistă inegalabilă. Aceștia vor oferi un spectacol de neuitat, plin de energie și emoție.

Parcul OrheiLand va fi deschis pe toată durata sărbătorilor de iarnă, oferind o oază de distracție și bucurie pentru toți cei care îl vizitează.

Toate activitățile,ca de fiecare dată, vor fi absolut gratuite, pentru ca fiecare să se poată bucura de sărbătoare.