Planuri mărețe! În 2024, în Orhei vor fi construite o grădină zoologică și un circ

Ala Găină

Anul 2024 vine cu surprize mărețe pentru locuitorii municipiului Orhei. Aceștia vor avea o grădină zoologică și un circ adevărat. 

Am luat decizia, împreună cu echipa mea, ca în anul 2024 să începem construcția a două obiecte strategice în Orhei. Este vorba despre o grădină zoologică și un circ adevărat. Nu este o glumă. Orheiul este astăzi orașul unde oamenii din întreaga țară merg să se odihnească. Acest lucru a ajutat economic orașul”, a declarat Ilan Șor.

Cele două proiecte grandioase ar urma să fie realizate în termen de doi ani.

Noi am început proiectarea a două obiecte importante. Eu voi face tot posibilul ca timp de doi ani, aceste obiecte să fie construite. Vom încerca la maximum ca acest lucru să se întâmple mai repede”, a spus el.

Menționăm că din 2015, de când echipa lui Ilan Șor a preluat conducerea Orheiului, peste 90% din infrastructura orașului a fost modernizată, inclusiv reabilitate grădinițe, curți de blocuri și fațade ale clădirilor. La fel, au fost reabilitate parcuri și creare zone de recreere pentru locuitori. Ba mai mult, acolo a fost construit și cel mai mare parc gratuit de distracții OrheiLand.