ccc

DE ULTIMĂ ORĂ

ULTIMA ORĂ! Încă 86 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în Republica Moldova. Bilanțul victimelor ajunge la 591

În ultimele 24 de ore au fost investigate 419 probe și confirmate 86 de cazuri de infecție cu noul coronavirus în Republica Moldova. Dintre acestea, 7 cazuri sunt de import și 79 cu transmitere locală.

Mai multe

petrol

Prețul petrolului a atins cel mai înalt nivel din 2016

13-04-2016 06:55

Prețul petrolului a atins cel mai înalt nivel din 2016, după ce agențiile oficiale de știri de la Moscova au anunțat că Rusia și Arabia Saudită au ajuns la un consens referitor la înghețarea extracției de petrol.

Marți, la bursa de la New York barilul a costat $42,17, pentru livrările din mai, în creștere cu $1,81 față de ziua precedentă. Acesta este cel mai înalt preț din noiembrie a anului trecut. La Londra, barilul de petrol marca Brent, pentru livrările din iunie, a costat $44,69, în creștere cu $1,86, transmite Europa Liberă.

Prețurile au început să crească de săptămâna trecută, pe fundalul speculațiilor că la reuniunea de la Doha, Qatar, din 17 aprilie, a Organizației Țărilor Exportatoare de Petrol și a statelor producătoare ce nu fac parte din OPEC, s-ar putea decide o înghețare a producției, după ce suprasaturarea pieței a provocat diminuarea dramatică a prețurilor.