De Ultimă Oră

Speranță pentru Ucraina! Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de 61 de miliarde pentru Ucraina

Pachetul de ajutor militar pentru Ucraina în războiul său de apărare cu Rusia, de aproximativ 61 de miliarde de dolari, a fost aprobat, sâmbătă seară, d…

Actualizat acum 17 ore

Revistă scrisă în exclusivitate de bărbați

Prima revistă pentru femei, scrisă în exclusivitate de bărbați

Cristina Parpalov

Începând de astăzi, 1 martie, Allure.md promite să vină cu informații necesare, scrise într-o manieră deosebită și să se detașeze de clișee. Întrucât țin să promoveze naturalețea femeilor, jurnaliștii își propun să le descopere prin diferite proiecte, interviuri „cu substanță” și reportaje care să le evidențieze cele mai pline de taină calități.

”De astăzi, ne lansăm spre o nouă formulă a feminității. Acolo unde femeia e – Ea. Nu caută clișee, nu se judecă după stereotipuri și prejudecăți, mai mult decât atât, nu există standarte de frumusețe.  Ne plac ridurile, îmbătrânirea în doi, chiar și acele plus kg ne fac să iubim și să respectăm ceea ce a creat cu atâta dragoste natura.

Vom reinventa naturalețea de ieri, vom discuta despre subiecte, mai mult sau mai puțin incomode, dar atât de necesare. Dincolo de toate acestea, suntem conștienți că vom greși, dar vom da dovadă de sinceritate și toleranță față de toți cititorii noștri.

Ne vom cunoaște treptat prin mai multe proiecte, interviuri cu „substanță”, reportaje de la fața locului. Și ca să nu lăsăm ca vorbele să vorbească pentru noi, în luna aceasta dăm startul primul proiect: 12 stări ale unei femei.

 Vouă nu vă rămâne decât să ne urmăriți.Ne puteți găsi oricând și oriunde accesând revista allure.md.”

Semnat: Allure Staf.