Primarul de Boldurești, care a lovit mortal un băiat de 14 ani la Nisporeni și a fugit, rămâne în arest preventiv

Adrian Sirbu

Primarul de Boldurești, care a lovit mortal un băiat de 14 ani la Nisporeni și a fugit de la locul accidentului, rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile.

Potrivit Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, magistrații Judecătoriei Chișinău au acceptat demersul procurorilor de a prelungi arestul preventiv.

Măsura aplicată este necesară în vederea continuării obiective a investigațiilor. Acum urmează ca procurorilor PCCOCS să le fie prezentate rezultatele expertizelor dispuse, pentru examinarea lor în vederea trimiterii dosarului în judecată”, susțin reprezentanții PCCOCS.

Menționăm că la 19 februarie, în localitatea Boldurești din raionul Nisporeni un copil de 14 ani a fost tamponat mortal de o mașină, iar șoferul a fugit de la fața locului, lăsând minorul acolo. În urma investigațiilor, oamenii legii au depistat că la volanul mașinii s-a aflat primarul localității Boldurești, Nicanor Ciochină, iar automobilul implicat în accident era de serviciu. Totuși, acesta a fost reținut la 21 februarie.