Proiectul „Dorințe de Revelion pentru Moș Crăciun – Ilan Șor” la Bălți: Micuți și tineri bălțeni au primit cadourile mult așteptate

Adrian Sirbu

Proiectul „Dorințe de Revelion pentru Moș Crăciun – Ilan Șor”, menit să îndeplinească dorințele copiilor din Moldova, a ajuns și la Bălți. Mai multe familii au primit daruri. 

Doi frați din Bălți au scris că visează să primească în dar o chitară pentru copii și un binoclu. Parlamentara Marina Tauber, însoțită de Moș Crăciun și Alba ca Zăpada, le-a transmis cadourile din numele lui Ilan Șor. Cei mici au fost plăcut surprinși și s-au apucat imediat să desfacă darurile mult râvnite.

Iar o fetiță din capitala nordului a indicat în scrisoarea sa pentru Moș Crăciun – Ilan Șor că își dorește multe-multe dulciuri.

Alți trei frați din Bălți au visat să primească în dar de Revelion biciclete. Dar pentru că mama lor îi crește singură, nu a avut posibilitate să le cumpere astfel de cadouri. Așa că micuții i-au trimis o scrisoare lui Ilan Șor, iar echipa lui, în frunte cu parlamentara Marina Tauber și fostul primar de Orhei Pavel Verejanu, a venit în grabă să le îndeplinească dorința. Băieții au fost copleșiți de emoții de fericire.

Astfel, reprezentanții lui Ilan Șor au vizitat circa 20 de familii din Bălți, iar în zilele următoare intenționează să meargă și la alți copii din Bălți, care au trimis scrisorile lor către Moș Crăciun – Ilan Șor.

Acțiunile au avut loc cadrul proiectului „Dorințe de Revelion pentru Moș Crăciun – Ilan Șor”, lansat de mecenatul Ilan Șor, care și-a asumat angajamentul de a îndeplini dorințele fiecărui copil care îi solicită acest lucru prin intermediul scrisorilor expediate. Copiii moldoveni i-au trimis lui Ilan Mironovici peste o mie de scrisori cu cele mai diverse dorințe.

Îi sunt foarte recunoscătoare lui Ilan Șor pentru că am reușit să vizităm deja foarte multe familii din Bălți, aducându-le bucurie și îndeplinindu-le cele mai diverse vise ale micuților bălțeni. Cineva visează la o bicicletă, altcineva – la o trotinetă, și există copii care își doresc doar o viață normală, iar pentru asta au nevoie de reabilitare ca să învețe să meargă din nou”, a menționat Marina Tauber.

Ilan Șor a lansat acest proiect în ajunul Anului Nou, având menirea să susțină copiii din Republica Moldova.