PulsMedia: Noi detalii despre moartea lui Mihail Gofman – avea o concetrație de alcool în sânge de 2,5 g/l

Adrian Sirbu

Reporterii PulsMedia.MD au aflat noi detalii despre accidentul în care a fost implicat Mihail Gofman, fostul șef adjunct al Serviciului Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor din cadrul CNA. Potrivit surselor, dânsul ar fi coborât din mașina soției sale și ar fi traversat strada, însă fiind în stare de ebrietate avansată s-ar fi prăbușit pe carosabil și a fost strivit de un automobil de marca FIAT.

Accidentul a avut loc în seara zilei de 20 decembrie, în jurul orei 19:30. Gofman ar fi fost la o petrecere la Poiana Domnească din orășelul Durlești, unde ar fi consumat băuturi alcoolice.

Acesta fost luat cu mașina de către soția sa, însă ar fi coborât la intersecția șoselei Balcani cu strada Tricolorului din municipiul Chișinău.

Gofman traversa strada și și-ar fi pierdut echilibrul și s-a prăbușit pe carosabil, după care a fost strivit de un automobil de marca Fiat, la volanul căruia se afla o femeie de 30 de ani.

La fața locului a fost solicitat intervenția unei ambulanțe care l-a transportat pe Gofman în stare gravă și a fost intrenat în secția de reanimare.

Fostul șef din cadrul CNA a fost diagnosticat de către medici  cu mai multe fracturi de coaste bilaterale, politraumatizm, traumatism cranio-cerebral închis, fractura osului occipital, fractura bazinului mic,  dar și fractura oaselor ambelor gambe stângi.

Acesta s-a aflat în comă, iar joi, 11 ianuarie, a pierdut lupta pentru viață.

Sursele noastre mai menționează că Gofman avea o concetrație de alcool  în sânge de 2,5 g/l.

Totodată, oamenii legii au stabilit că șoferița de la volanol FIAT-ului nu se afla în stare de ebrietate la volan și nu consumase alcool.