Presale Sanctus Pro Deo

Sanctus Pro Deo ne surprinde cu un nou video și prelungirea perioadei de Presale

Cristina Parpalov

Show The Love este genericul sub care se desfășoară turneul de primăvară al corului si band-ului Sanctus Pro Deo. De ce Show The Love? Pentru că provocarea de a arăta dragostea transcende veacurile. Inima noastră a fost creată să iubească. Dar cu fiecare bătaie a inimii, parcă… uităm. Uităm să iubim. Corul și Band-ul Sanctus Pro Deo ne reamintesc în cel de-al doilea turneu Show the Love că dragostea vine de la Dumnezeu și ea trebuie dată mai departe. Te așteptăm la concert unde vei putea asculta lucrări consacrate ale unor mari artiști gen Toby Mac, Chris Tomlin, Hawk Nelson, Mike Speck sau Lauren Daigle, precum și ale unor talentați aranjori și compozitori români ca și Lari Muntean, Oni Rodila și Not an Idol.

În premieră, Asociaţia Corală „Sanctus Pro Deo” Sibiu, România vine în Republica Moldova. Cea de-a II-a ediţie a proiectului „Show The Love” se desfăşoară în perioada 5-13 mai şi trece prin Suceava, Iaşi, Cluj-Napoca şi Chişinău. Invitaţii speciali ai concertului sunt trupa „Not an Idol”, care vor deschide evenimentul! 
O veste bună pentru cei care doresc să vină la acest concert este că perioada de Presale pentru concert s-a prelungit cu încă 3 zile! 
Poți cumpăra biletele cu o reduce de 25% până în data de 22 aprilie 2017(inclusiv).

Bilete Online: https://afisha.md/ro/events/concerts/3052/sanctus-pro-deo

Bilete Offline: Chișinău,  Simpals SRL, str. Ion Neculce 5/et.2, tel. +37369979921

A fost publicat și cel mai nou videoclip al Asociației Corale ”Sanctus Pro Deo” Sibiu, Dacă dragoste avem! 

Piesa face parte din repertoriul turneului Show The Love 2017, așa că asigură-ți locul la concert

Vă așteptăm în data de 13 mai 2017, ora 19:00, Palatul de Cultură al Feroviarilor!