f

DE ULTIMĂ ORĂ

ÎNGRIJORĂTOR! Tariful la gaz s-ar putea majora la 15 lei 58 de bani pentru un metru cub

Moldovagaz cere majorarea tarifului la gaz de la 10 lei și 19 bani fără TVA (ceea ce constituie 11 lei cu TVA inclus) pentru un metru cub de gaze naturale la 14 lei 43 de bani, ceea ce constituie 15 lei și 58 de bani cu TVA inclus. O decizie în acest sens va fi luată astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Mai multe

teste rapide

Scheme în folosul laboratoarelor private! Pasagerii de la Aeroport, trimiși să se testeze la privat, chiar dacă aveau testele făcute la ANSP

24-12-2021 16:15

Agenția Națională pentru Sănătate Publică anunță că „au fost semnalate cazuri, când reprezentanții companiilor de zbor din cadrul Aeroportului Internațional Chișinău, la direcția de ieșire din țară, au afirmat că Certificatul de testare PCR emis de către ANSP nu este recunoscut/valabil”.

„Au fost semnalate cazuri, când reprezentanții companiilor de zbor din cadrul Aeroportului Internațional Chisinău, la direcția de ieșire din țară, au afirmat că Certificatul de testare PCR emis de către ANSP nu este recunoscut/valabil și pasagerii au fost redirecționați la un laborator privat pentru efectuarea „urgentă” a testului.
Rugăm, în astfel de situații, să apelați imediat la angajații Poliției de Frontieră din cadrul Aeroportului sau/și sa informați ANSP la linia verde 080012300!
Certificatul de testare PCR emis de către ANSP corespunde tuturor cerințelor internaționale”
, se arată în comunicatul ANSP.