Miss Moldova

Se caută cea mai frumoasă fată din Republica Moldova pentru a ne reprezenta la Miss World 2017

Cristina Parpalov

În concursul „Miss Moldova”, la selecționare  pot participa domnişoare cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 ani, cu înalţimea de la 168 cm până la 181 cm.

La victorie în concursul Miss Moldova poate pretinde domnişoara,ce va corespunde imaginii generale despre frumuseţea feminină, ce va poseda adevărate calităţi omeneşti și, nu în ultimul rând, intelegenţă, patriotism şi dovada de bună înţelegere în relaţiile cu toate participantele pe întreaga perioadă de pregătire a concursului.

Concursul „Miss Moldova” este un show de proporţii cu apariţia participantelor în scenă. Sunt obligătorii ieşirile în costum naţional, sportiv, costum de baie, rochii de seară, rochii de mireasă. Costumele sunt asigurate de organizatorii concursului.

Participantele concursului sunt apreciate de un juriu competent, în jur de 11-15 persoane, format din personalităţi ai culturii, politicii şi businessului. Din 18-22 de participante juriul alege 10, din 10 – 3 finaliste și din 3 finaliste se va alege învingătoarea, prima Vice Miss şi a doua Vice Miss. În plus, unele participante vor fi apreciate cu nominaţii suplimentare – Miss Photo, Miss Zîmbet, Miss Farmec și altele.

Pentru a te înscrie în concurs, trebuie să completezi acest formular. Aceasta însă nu este unica formă de înscriere. Pentru a afla mai multe detalii despre concurs, accesează missmoldova.md sau sună la numerele de telefon – 078888118; 079420999.