Sectorul Lupoaica din Orhei devine tot mai confortabil: drumul de-a lungul străzii Stejarilor a fost modernizat

Adrian Sirbu

Condițiile meteorologice nefavorabile nu împiedică dezvoltarea infrastructurii municipiului Orhei. Lucrările de modernizare continuă, sporind, în fiecare zi, confortul orheienilor. Recent, încă un proiect important a fost finalizat în sectorul Lupoaica. După reparații majore, a fost dat în exploatare drumul de-a lungul străzii Stejarilor – un eveniment mult așteptat de toată lumea.

Noul proiect a fost inaugurat într-o atmosferă deosebită, în prezența întregii conduceri a orașului, care a ales să fie alături de locuitorii sectorului Lupoaica într-o zi atât de importantă pentru ei.

Primarul Tatiana Cociu le-a mulțumit oamenilor pentru șansa oferită echipei lui Ilan Șor de a continua și dezvolta proiectele de infrastructură demarate în decursul ultimilor ani.

Pentru echipa lu Ilan Șor modernizarea infrastructurii reprezintă o prioritate. De aceasta depinde dezvoltarea economică a municipiului și calitatea vieții Dumneavoastră. Ca urmare, vom continua lucrările de reabilitare a străzilor, curților, fațadelor, în ciuda vremii neprietenoase. Tot ce ne-am propus pentru 2024, vom realiza neapărat, indiferent de condițiile meteorologice sau politice din țară. Suntem o echipă hotărâtă, cu obiective clare stabilite și cu o voință politică imbatabilă”, a declarat Tatiana Cociu.

Fost viceprimar și președintele Partidului “Șansă”, Alexei Lungu, a vorbit cu încredere despre proiectele actuale și viitoare ale echipei lui Ilan Șor, care vor determina, în opinia lui, tot mai mulți moldoveni din diverse regiuni ale țării să se stabilească cu traiul în Orhei.

Singura șansă a Republicii Moldova este echipa în spatele căreia sta Ilan Șor. Cele mai frumoase lucruri se întâmplă la Orhei. Cei mai fericiți oameni sunt la Orhei. V-am promis că proiectele de infrastructură vor continua, și ne vom ține de cuvânt. Vă felicit pe Dumneavoastră cu această nouă realizare, care a fost posibilă ca urmare a susținerii oferite echipei noastre. Vă promitem: lucrurile frumoase vor continua, iar oamenii frumoși vor veni să trăiască la Orhei”, a subliniat Alexei Lungu.

Viceprimarul, Valerian Cristea, a făcut o retrospectivă a proiectelor de infrastructură implementate în sectorul Lupoaica. El le-a mulțumit locuitorilor pentru contribuția la bugetul municipiului și susținere.

Mă bucur să fiu alături de Dumneavoastră la acest eveniment important, pe care l-ați așteptat de mai mult timp. Sectorul Lupoaica a devenit mai confortabil, datorită acestui drum reabilitat. Și nu e ultimul proiect, vă promitem. Multe lucruri frumoase am reușit să facem împreună în sectorul în care locuiți, și urmează și alte proiecte care vor îmbunătăți imaginea cartierului și condițiile Dumneavoastră de viață, a menționat Valerian Cristea.

Un mesaj de încurajare a transmis locuitorilor sectorului Lupoaica și primarul de onoare al municipiului Orhei, Ilan Șor.

Dezvoltarea Orheiului continuă, iar rezultatele muncii noastre se văd în fiecare zi. Sunt fericit că am reușit să-l transformăm în cel mai confortabil și mai îngrijit oraș din țară. Dar loc pentru mai bine mereu este, ca urmare continuăm să investim în infrastructură, sporind calitatea vieții orheienilor. Există doar o singură cale care duce spre o viață prosperă – faptele concrete”, a concluzionat Ilan Șor.