Lyla.ro

Simplitatea în vogă

Mihaela Tonu

Designerii recomandă să nu ne fie frică de culori aprinse și intense. Acestea întotdeauna vor ridica buna dispoziție. Totodată, culorile pastelate delicate se vor bucura de o mare priză. Deo popularitate incredibilă sunt și albastrul deschis, rozul pal, fildeșul. Nu trebuie să uităm de culoarea albă, care nu cedează pozițiile.

Sunt  utilizate activ și diverse imprimeuri. În această primăvară se vor alege ținute originale, care sunt înfrumusețate cu motive și ornamente interesante: pătrate, cercuri, dungi, picturi, desene în stil modern.

Primăvara este momentul când în scurtă este deja cald, iar fără ea este încă rece. În ajutor vine puloverul cald și confortabil cu mâneci lungi. Avantajul acestora este că ușor pot fi transformate într-un pulover clasic sau chiar un pulover cu mâneci trei sferturi. Puloverele ușoare cu imprimeuri exclusiviste vor deveni un lucru indispensabil pentru plimbări.

 

După plecarea Babei Odochia, cu ceva curaj, ar fi bine să treceți treptat, dar sigur, la ceva mai ușor, cum ar fi rochiile. Primăvara asta avem modele must have. Pentru comoditate putem combina rochii cu pulovere largi. Feminitatea o accentuăm prin fuste, acestea pot fi bufante, în stil casual, creion, trapez, sport sau clasic. Fă alegerea corectă!

Foarte multă atenție se acordă accesoriilor, deoarece anume ele pot să pună accentul final într-o ținută. Poțeta – cel mai feminin accesoriu fără de care fetele nu-și imaginează viața. Aceasta poate fi foarte diferită: o geantă mare gen sac în culori intense, un model foarte stilat și frumos, unul mai compact și elegant sau o geantă cu motive florale cu care nici o domnișoară nu va rămâne neobservată.

Fie că ești adeptul stilului sport sau preferi un aspect clasic și elegant, vei găsi cu siguranță tendința care ți se potrivește cel mai bine. Cât despre culori – tendințele cele mai mare pentru bărbați sunt îndrăznețe și luminoaste. Pantalonii largi pe picior își fac prezența în viața de zi cu zi. Sursa de inspirație pentru pantalonii largi o reprezintă anii '70, așa că nu-ți fie frică să adaugi o notă de epocă lookului.