Spectacol de muzică populară și obiceiuri de iarnă în ajun de Crăciun pe stil vechi

Adrian Sirbu

Sâmbătă seara, când este Ajunul Crăciunului pe stil vechi, în Piața Marii Adunări Naționale va fi organizat un spectacol de muzică populară și obiceiuri de iarnă cu genericul „Creștini, Crăciunul a Sosit!”, transmite IPN.

Primăria municipiului Chișinău menționează că în cadrul spectacolului vor evolua orchestra de muzică populară „Folclor”, prim-dirijor Petre Neamțu și soliștii Vasile Iovu, Nicolae Paliț, Silvia Goncear, Vasile Rusu, Anatol Nunu, Viorica Moraru, Sorin Zberea, Diamanta Paterău, Valentin Butucel și Valentina Rusu, Maria Stoianov și Studioul „Buciumul”.

De asemenea, în scenă va urca și formația „Milenium”, Geta Burlacu, fanfara „Chișinău” cu Igor Rusu și ansamblul folcloric „Romanița”, orchestra de muzică populară „Moldovlaska” și Adriana Ochișanu, Iulian Corochi, Corina Țepeș, Igor Cuciuc, Maria Iliuț și „Crenguță de Iederă”.

Spectacolul de muzică populară și obiceiuri de iarnă va începe la ora 18.00. El va fi transmis și în direct pe rețelele de socializare ale Primăriei și pe Realitatea TV.