Spectacol de zile mari la Bălți. Pe 24 decembrie vor fi aprinse luminițele de sărbătoare

Adrian Sirbu

Un spectacol de zile mari îi așteaptă pe locuitorii orașului Bălți pe 24 decembrie. La ora 15:00, se  dă startul distracțiilor cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

Va fi organizat un concert cu artiști de renume, un show pentru copii și un spectacol de artificii. Sărbătoarea va începe cu iluminarea decorativă a străzilor Ștefan cel Mare și Decebal din Bălți. Acestea vor îmbrăca straie de sărbătoare, fiind decorate cu luminițe.

Vreau să-i mulțumesc din suflet lui Ilan Șor pentru faptul că ne-a oferit această posibilitate minunată și pentru că întotdeauna ne îndeplinim promisiunile. Da, acesta e un prim pas, care nu are legătură cu acele proiecte de infrastructură majore, care sunt absolut necesare orașului, dar ele vor urma în viitorul foarte apropiat. Acum ne ocupăm cu ceea ce este mai actual în această perioadă – sărbătorile de Revelion și starea voastră de spirit”, a declarat deputatul Marina Tauber într-o postare pe rețelele de socializare.

Evenimentul va fi organizat pe faleza lacului orășenesc din Bălți. Accesul – din strada Sportivnaia.

Pe scenă vor evolua formația SunStroke Project, cântărețul Dumitru Gaitur, dar și celebrul interpret Irakli Parțhaladze.

Dragi locuitori ai orașului Bălți! Vă iubim foarte mult și dorim să vă aducem bucurie în pragul noului an 2024, în care suntem încrezători că vom putea face multe fapte bune pentru Bălți”, a mai spus Marina Tauber.

Surprizele nu se opresc aici. Copiii se vor distra alături de renumita „Fetiță cu surprize”, care va da tonul sărbătorii pentru cei mici. Evenimentul se va încheia cu un fabulos spectacol de focuri de artificii.