Strigătul de durere al mamei copilului ucis cu mașina la Nisporeni: “Nu știu cine ești, însă niciun animal nu ar face ce ai făcut tu”

Adrian Sirbu

Mama băiatului accidentat mortal la Nisporeni a publicat un mesaj plin de disperare pe rețelele de socializare. Aceasta roagă oamenii să o ajute să găsească șoferul vinovat de tragedie: „Vă rog, dacă cineva a văzut ceva sau știe ceva spune-ți, să răspundă pentru ce a făcut. Băiețelul nu mi-l va aduce înapoi, dar vreau ca cel vinovat să răspundă pentru fapta lui”.

Nu știu cine ești însă, niciun animal nu ar face ce ai făcut tu. Cum ai putut să-mi ucizi copilul, nu ai inimă sau nu ești părinte?

Viața copilului meu depindea de tine, dacă te opreai și îi acordai un ajutor poate îl salvai. L-ai lăsat în balta de sânge și ai plecat, dacă ești om și ai inima du-te și te predă.

Dumnezeu e mare și dacă baiețelul meu nu te-a văzut, te-a văzut Dumnezeu.

Să nu mai ai liniște în această lume cum nici eu nu voi mai avea. Vă rog, dacă cineva a văzut ceva sau știe ceva spune-ți, să răspundă pentru ce a făcut. Baiețelul nu mi-l va aduce înapoi, dar să răspundă pentru fapta lui”, a scris femeia pe Facebook.

Amintim că un băiat în vârstă de 14 ani a fost tamponat luni mortal în satul Boldurești din raionul Nisporeni.

Șoferul a fugit de la fața locului.

La momentul actual, oamenii legii întreprind toate măsurile pentru identificarea, localizarea și reținerea conducătorului auto vinovat în comiterea accidentului”, anunță Poliția.