Spot  publicitar pentru a îndemna tinerii să vină la teatru să privească spectacolele

Teatrul Naţional „Eugene Ionesco” pregăteşte în acest sfârşit de săptămînă mai multe surprize pentru iubitorii de frumos

Silvia Plop

„Arta Conviețuirii” este un spectacol montat după piesa „Zeul Carnagiului” a scriitoarei Yasmina Reza. Subiectul principal este fenomenul frustrării în viața de cuplu. Totul începe în salonul familiei Vallon, unde soseşte cuplul Reille, al căror băiat l-a lăsat fără dinţii din faţă pe Bruno Vallon. Începutul conversaţiei dintre părinţi este unul diplomatic, se respectă normele sociale, dar totul se transformă într-o confruntare puternică, din care ies la suprafaţă toate nemulţumirile vieţii de cuplu. „Arta Conviețuirii” este o comedie care odată ce o vezi, cotidianul nu va mai părea atât de banal. 

Drama „Oscar și Tanti Roz” este o piesă în care, deși, se vorbește despre moarte, inspiră speranță și credință în Dumnezeu, iar întregul spectacol este o odă dedicată vieții. Piesa scrisă de Eric Emanuell-Schmitt, în regia lui Petru Vutcărău depășește de fiecare dată așteptările spectatorilor.

Comedia „Iubirea la proști” este o piesă de Francis Veber, în regia lui M. Chris Nedeea (România), care cucerește publicul spectator grație umorului debordant și a situațiilor comice interpretate, care vă va face să ieşiţi din rutina cotidiană şi să lăsaţi toate problemele la o parte.

Spectacolele se vor juca începând cu ora 18:00. Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook a Teatrului Național „Eugene Ionesco” sau la numerele de telefon: 022-233-833, 079-233-833. Și nu uitați, Teatrul Național „Eugene Ionesco” este locul ideal pentru întâlniri.