Tragedie în capitală! O persoană a decedat după ce a călcat în apa în care erau căzute firele de electricitate doborâte de furtună

Ala Găină

Tragedie în capitală. Un bărbat de 43 de ani a murit, după ce a călcat într-o băltoacă în care erau căzute două fire electrice. Totul s-a întâmplat în timp ce victima se îndrepta spre casă.  

La Inspectoratul de Poliție Rîșcani al capitalei a parvenit informația precum că pe strada D. Rîșcanu se află o persoană decedată. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Ajunși, polițiștii au stabilit că apelul la serviciul 112 a fost efectuat de către un echipaj al Asistenței medicale de urgență, care au comunicat despre un caz unde un bărbat stă în apă peste două fire electrice. În acest context, la fața locului fiind solicitate și serviciile specializate”, a declarat ofițera de presă a poliției capitalei, Natalia Stati.

În urma examinării cadavrului de către medicul legist, semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului nu au fost depistate. Cauza decesului urmează a fi stabilită după efectuarea expertizei. Pe acest caz a fost inițiată o ancheta în stabilirea tuturor circumstanțelor.