Tragedie în capitală: o tânără de 24 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 15. Mesajul său de adio

Ala Găină

O tânără din Capitală s-a aruncat în gol de la etajul 15 al unui bloc locativ. Aceasta a scris un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook. Tragedia s-a întâmplat în seara zilei de marți, 16 aprilie, în jurul orei 22. 

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă, unde a fost depistat cadavrul unei tinere. În cadrul documentării s-a stabilit identitatea acesteia. La examinarea de către medicul legist nu au fost depistate urme de violență decât cele caracteristice căderii de la înălțime. Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Anterior, aceasta a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj de adio. Din el se poate înțelege că tânăra suferea de depresie.

„Să mă iertați pentru tot, toate. Nu am fost perfectă deloc, am supărat mulți oameni, chiar pe care au ținut la mine cu adevărat sau poate și m-au iubit. Îmi cer iertare de la toți oamenii care m-au ajutat, mă rog de mă iertați. Pentru că am devenit un parazit al societății, am cheltuit bani și nu fac nimic. Îmi dau seama că fac un păcat foarte mare. Vă rog mult, nu învinuiți pe nimeni, eu sunt vinovată pentru psihica mea. Mă doare tot”, a scris tânăra de 24 de ani.