Tragedie în raionul Telenești: un copil de 15 ani de a murit, iar altul se află în stare gravă la spital, după ce căruța în care se aflau a fost lovită de un automobil

Adrian Sirbu

Un adolescent a murit și altul a fost grav rănit în urma coliziunii dintre căruța în care se aflau și un automobil. Accidentul s-a produs la sfârșitul săptămânii trecute, pe traseul dintre satele Chiștelnița și Scorțeni.

Contactată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Telenești, Elena Băetrău, a declarat că un automobil condus de către un șofer în vârstă de 20 de ani a accidentat din spate căruța în care se aflau cei doi minori, cu vârstele de 15 ani. Unul dintre minori a decedat până la sosirea ambulanței, iar celălalt a fost dus la Spitalul raional Telenești, în Secția chirurgie.

Șoferul a fost testat la consumul de alcool, aparatul Dräger a arătat că nu era băut. Acesta este cercetat în libertate. „Poliția derulează investigații pentru a stabili cu exactitate circumstanțele accidentului. Facem apel la conducătorii auto să respecte regulile de circulație și să fie atenți la drum pentru a evita astfel de situații nefericite”, a menționat ofițerul de presă.