Trei tineri din satul Tocuz din raionul Căușeni au omorât un tânăr și l-au îngropat într-o pădure din raionul Căușeni

Adrian Sirbu

Trei tineri din satul Tocuz din raionul Căușeni au fost reținuți fiind suspectați de comiterea unui omor. Aceștia au bătut până la moarte un bărbat de 32 de ani și l-au îngropat într-o pădure, transmite IPN.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, polițiștii din Căușeni au fost sesizați de către soția victimei. Ea le-a spus că soțul ei a plecat de acasă și nu a mai revenit de aproximativ o lună și jumătate.

În urma măsurilor speciale de investigație oamenii legii au stabilit preliminar că în luna septembrie, pe o stradă din localitate, victima ar fi fost bătută cu pumnii și picioarele de un grup de persoane. Ca urmare, tânărul a murit pe loc. Ulterior, bănuiții ar fi îngropat cadavrul într-o pădure din localitate.

În urma acțiunilor de urmărire penală, suspecții de 24, 29 și 30 de ani au fost identificați și reținuți. În cadrul audierilor unul dintre bănuiți a colaborat cu organele de anchetă și i-a însoțit pe polițiști în pădure unde le-a arătat locul în care a fost îngropat cadavrul victimei.

Bărbații au fost reținuți pentru 72 de ore. Conform legislației în vigoare, dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau cu detenție pe viață.