Un cetăţean din Republica Moldova a murit în urma atacului terorist de la sala de concerte Crocus City Hall din Moscova

Ala Găină

Reprezentanţii Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova au anunţat că, potrivit informaţiilor comunicate de Ambasada Moldovei în Federaţia Rusă, este confirmat decesul unui cetăţean al Republicii Moldova, urmare a masacrului produs vineri noapte, în incinta sălii de concerte Crocus City Hall din Moscova.

„Adresăm pe această cale sincere şi profunde condoleanţe familiei îndoliate, rudelor şi prietenilor. Ambasada Republicii Moldova la Moscova este în contact permanent cu autorităţile locale, fiind disponibilă să întreprindă toate acţiunile consulare ce se impun”, mai arată postarea de, luni, pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova.În seara zilei de 22 martie, un atac terorist a vizat sala de concerte Crocus City Hall. Potrivit celor mai recente date, bilanţul victimelor este de 137 de morţi, dar ar putea creşte. 180 de persoane au fost rănite.

Unsprezece suspecţi implicaţi în atacul terorist au fost reţinuţi, inclusiv patru asasini care încercau să fugă în direcţia frontierei ucrainene.