Samsung Galaxy S8

Vezi cum arată noul SAMSUNG GALAXY S8 în versiunea finală

Dorin Scoferța

Pentru acest an, compania SAMSUNG ne fascinează cu un nou produs, un nou smartphone din seria GALAXY, acesta fiind al 8-lea. SAMSUNG GALAXY S8 este noul produs de la SAMSUNG și iată ce trebuie să știi despre el:

  • Aplicații mai rapide, durată de viaţă a bateriei mai mare și consumul de energie scăzut cu 20%, totul este posibil datorită inovației procesorului 10nm, care echipează pentru prima dată Galaxy S8 și S8 +.
  • Galaxy S8 și S8+ au Gigabit LTE și Gigabit Wi-Fi. Wi-Fi-ul de pe telefoanele Galaxy S8 și S8+ este compatibil cu 1024-QAM, ceea ce înseamnă că obții viteză de descărcare mai mare cu 20% în comparație cu modelul anterior. Deci, atunci când descarci fișiere mari sau partajezi date, viteza poate face diferența.
  • Distrează-te cu jocurile tale preferate pe Display-ul Infinity existent pe Galaxy S8 și S8+. Cu ajutorul capabilităților Vulcan API, chiar şi cele mai solicitante jocuri din punct de vedere grafic te vor captiva şi vei dori să treci la nivelul următor.
  • Bucuria iubitorilor de muzică: poți auzi muzica așa cum îți dorești pentru că Galaxy S8 și S8 + dispun de un suport de redare de înaltă calitate de 32 de biți PCM și DSD64 / 128. În plus, căștile incluse nu numai că oferă un sunet premium de la AKG, dar sunt mai confortabile pentru ureche.
  • Este întotdeauna bine să ai o opțiune de rezervă atunci când este vorba despre memoria disponibilă a telefonului tău. Păstrează-ți în siguranţă fișierele, fotografiile și videoclipurile importante cu ajutorul memoriei extinse până la 256 GB.
  • Poți utiliza Galaxy S8 sau S8+ pentru mai mult timp cu fiecare încărcare, deoarece procesorul mai performant înseamnă o utilizare mai eficientă a duratei de viață a bateriei. Iar cu încărcarea wireless și capacitatea de încărcare rapidă, încărcarea bateriei este uşor de realizat.
  • Porneşte camera pentru selfie şi realizează fotografii pe care toată lumea le va aprecia. Smart Auto Focus urmăreşte poziţia feţei, astfel încât indiferent dacă foloseşti braţul sau un selfie stick toată lumea din imagine va fi focalizată. Procesarea multi-cadru a imaginii face ca selfie-urile tale să fie foarte clare.
  • Întunericul nu mai este o provocare pentru camera telefonului Galaxy S8 şi S8+. Lentila luminoasă de F1.7 şi pixelii de 1,4 µm aduc mai multă lumină atunci când este nevoie, astfel încât ceea ce vezi este exact ceea ce vei obţine în cadru.
  • Infinity Display stabilește un nou standard pentru experiențe captivante, fără limite. Permite extinderea ecranului fără a fi nevoie de un telefon mai mare. Astfel, imaginea este mai mare în timp ce Galaxy S8 și S8+ se simt confortabil în mână şi sunt ușor de utilizat.

Noul Samsung arată așa:

   

Telefonul va fi lansat pe data de 21 aprilie în SUA și 28 aprilie în restul țărilor.