(VIDEO) Ion Ceban acuză polițiștii de la MAI de ambuteiaje artificiale în Chișinău: În mod cinic, agenții de patrulare creează această problemă

Ala Găină

Candidatul MAN la alegerile din Chișinău, Ion Ceban acuză Ministerul Afacerilor Interne că ar crea artificial ambuteiaje în municipiul Chișinău, pentru a se da vina pe municipalitate că nu gestionează această problemă. Ceban a realizat un video pe bulevardul Renașterii și bd. Grigoe Vieru și l-a luat la rost pe un polițist pentru că ar redirecționa traficul astfel încât în zonă să se formeze ambuteiaje.

„Uitați-vă, încolo e liber, de ce creați intenționat ambuteiaje? Și o să aflăm la știri că e problemă”, l-a întrebat Ceban pe polițistul care dirija traficul rutier.

„În loc să ajute, polițiștii creează intenționat probleme de trafic. Uitați-vă, tot e blocat sus și e liber jos. În mod cinic, agenții de patrulare astăzi creează artificial această problemă. Nu am cuvinte. Orașul e liber, eu mă pot plimba liber pe carosabil, iar dincolo e blocat din cauza agenților de patrulare. O să vedeți diseară că Chișinăul e capitala ambuteiajelor. Asta ca să iasă deputații PAS să spună că Ceban e de vină. Scoateți polițiștii din trafic, cred că nu o să fie mai rău”, a adăugat Ceban.