(VIDEO) Un angajat de la „Fulger” a tamponat mortal un pieton pe carosabil. Șoferul a fost reținut

Ala Găină

Un bărbat a decedat în drum spre spital, în urma unui accident rutier, produs pe drumul Hîncești – Cimișlia, la ieșire din satul Bozieni. Bărbatul se deplasa pe carosabil și nu a fost observat de șoferul automobilului, care s-a dovedit a fi un angajat al Brigăzii cu Destinație Specială Fulger.

Potrivit poliției, victima a fost preluată de ambulanță, însă a decedat în drum spre spital. Angajatul de la „Fulger” era în civil, cu mașina personală și se afla în afara orelor de serviciu. Șoferul nu consumase alcool, a arătat rezultatul testului alcoolscopic. Acesta a fost reținut, fiind deschis un dosar penal. Angajatul de la „Fulger” activează în poliție de 10 ani.

La locul accidentului s-a prezentat un șofer din trafic, care la distanță de câteva minute a reușit să evite persoana pe carosabil.

Acesta a declarat polițiștilor că era atenționat din faruri de conducătorii auto din sens opus, care observau bărbatul, deși drumul nu era iluminat iar victima era îmbrăcată în haine de culori închise.

Șoferul a prezentat secvența video de pe camera de bord a mașinii sale, în care se vede cum în ultimul moment observă persoana și reușește să o evite intrând pe contrasens.