Vlad Bilețchi

VIDEO// Vlad Bilețchi (AUR): Guvernul României va ridica restricțiile de circulație impuse acum 14 zile

Redacția Liber TV

În documentul de refuz de intrare în România se face trimitere la o hotărâre adoptată de Guvernul României la data de 10 mai 2021. Alianța pentru Unirea Românilor a luat atitudine la București și Chișinău cu privire la acest lucru, fapt care a stârnit panica partidelor vinovate. Suspectăm o înțelegere de tip problemă de la București- soluție de la Chișinău care să  favorizeze un anumit partid politic. Cum situația a fost pe loc deconspirată, cei vinovați au dat imediat o ordonanță de guvern prin care au anulat restricțiile începând cu 1 iunie.

„Logica este una simplă: au vrut să creeze o problemă ca cineva să vină cu o soluție. Să le fie rușine de așa joc meschin și ieftin pe seama poporului român.

Să nu se aștepte cineva de la AUR să spună minciuni sau să ascundă adevărul. Noi suntem un altfel de partid.

Acum se vor ridica restricțiile, s-au panicat când au văzut că ne-am dat seama, iar presiunea AUR de la București, cu susținerea populară de care dispune, a forțat la remedierea imediată a situației.

Constatăm că unii striga hoții, dar sunt la fel de hoți ca și ceilalți, poate vorbesc puțin mai elevat și sunt mai modern îmbrăcați. Între frați nu se pune viză”, a declarat președintele AUR, Vlad Bilețchi.

Alianța pentru Unirea Românilor nu este un partid ca oricare altul, un partid care să ascundă adevărul. Potrivit formațiunii, raportarea corectă a situației de pe cele două maluri de Prut va duce la apropiere și nu prezentarea unei realități deformate.

REFUZ 1REFUZvdd